IniciNoticiesEsportsL’Associació del Rugbi la Tordera no continuarà la seva activitat esportiva

L’Associació del Rugbi la Tordera no continuarà la seva activitat esportiva

La pandèmia i la falta de membres esportius fan que l’entitat hagin d’aturar la seva activitat

Notícia trista per l’esport torderenc. Després de gairebé 10 anys d’activitat rugbista en el nostre municipi i rodalies, els membres de l’Associació del Rugbi la Tordera van anunciar en directe a través del Show diari, i que han pres la decisió de dissoldre l’entitat. L’aturada de la pandèmia i la falta d’efectius en alguns dels equips han precipitat la continuïtat del club. En Lluis Torrelles així ho anunciava.

Torrelles desaparició 1

“Ha arribat un punt que hem de donar de baixar l’entitat, molt al nostre pesar, a mi sincerament em fa molt de mal, no puc”

Torrelles explicava que ell i els jugadors que encara formen part del club continuaran involucrats amb el món del rugbi amb dues opcions sobre la taula. A més, apreciava amb força la gran vinculació esportiva amb el GEIEG de Girona.

Torrelles desaparició 2

L’Associació del Rugbi La Tordera va aconseguir disputar partits com a locals en el municipal d’esports i al llarg de les temporades van assolir un equip per categoria des de l’escoleta fins al primer equip propi. No es tanquen les portes en un futur proper poder recuperar l’entitat sempre i quan hi hagi un bon nombre de gent que vulgui tornar a impulsar aquest esport en el poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES