IniciNoticiesSocietatL'ús del patinet elèctric genera debat entre els veïns de Tordera

L’ús del patinet elèctric genera debat entre els veïns de Tordera

Els veïns de Tordera veuen el patinet com un vehicle molt útil i ecològic, però  els preocupa el mal ús que en fan algunes persones.

El patinet elèctric ha vingut per quedar-se i ha esdevingut el transport per excel·lència i de moda no només al nostre municipi, també a tot l’estat espanyol on la venda d’aquests s’ha multiplicat un 1000%. Els avantatges que ofereix als usuaris d’aquests, ja les coneixem. Un transport personal que permet circular per l’entorn urbà amb molta comoditat i agilitat sense haver d’adquirir cap mena de carnet previ per circular-hi i a més elèctric i responsable amb el medi ambient.

Però, així i tot, a Tordera, com a molts altres municipis es continuen produint incidents i ensurts cada dia relacionats amb l’ús del patinet elèctric i entre la població.

L’Anna, veïna de Sant Pere, està d’acord amb l’ús d’aquest vehicle personal, però tenint en compte la distància del trajecte.

Patinets elèctrics 1

“Aquelles persones que els condueixen han de ser conscients per quines vies i condicions poden circular”

També hem parlat amb l’Arnau, qui també fomenta la utilització dels patinets elèctrics, però el preocupa els accidents que es poden donar a conseqüència del poc coneixement de la seguretat viària.

Patinets elèctrics 2

Els veïns de Tordera veuen el patinet com un vehicle molt útil i ecològic, però els preocupa el mal ús que en fan algunes persones.

Recordem que actualment els patinets es regeixen per una normativa aprovada i publicada al BOE el passat 12 de gener del 2022 a la qual es regula la velocitat màxima que poden circular aquests VMP (vehicles de mobilitat personal), en quines vies poden circular i quin tipus d’elements relacionats amb la circulació han d’utilitzar els patinets, entre altres.

ÚLTIMES NOTÍCIES