IniciNoticiesEsportsFinal de cicle pel primer equip del CFTordera

Final de cicle pel primer equip del CFTordera

La coordinació esportiva del club ja prepara l’equip de la temporada que ve a causa de les baixes oficialitzades dins la plantilla

El CFTordera va tancar la temporada dissabte contra el Comacros amb una dolça victòria per 4-1 amb gols dels protagonistes de la temporada. Amb quatre jugadors que van fer oficial la seva retirada, (Edu Vega, Jose Antonio Martinez, Xavi Serrat i Joan Gratovil) i la no continuació a la banqueta de Josep Matas “Pai” i Marc Moles, el conjunt groc i vermell viurà un estiu de canvis i anuncis nous pel projecte esportiu planificat per a la temporada vinent. El relleu ja era pràcticament un anunci fet i el salt qualitatiu dels jugadors joves que pugen del planter, acabaran de certificar aquests nous aires de canvis pel primer equip del futbol del nostre municipi. Precisament els dos torderencs que van penjar les botes dissabte, Edu Vega i Jose Antonio, donaven les gràcies per totes les mostres de suport rebudes durant les darreres hores i compartien el sentiment que viuen pel Tordera.

Vega Martinez tancament CFT 1

Estimem el club, som de Tordera i continuarem com uns seguidors més, gràcies per tot.

Amb un sabor agredolç, Marc Moles i Josep Matas “Pai” s’acomiadaven com entrenadors del primer equip. Moles mostrava la decepció de la no continuïtat al capdavant de l’equip.

Moles tancament CFT 2

Des del CFTordera es va fer l’entrega de les samarretes de joc als dos capitans amb unes fotografies de record i que també van rebre els fins ara dos tècnics de l’equip de la segona catalana. Punt final a una temporada dura, llarga i difícil, però amb la permanència aconseguida i amb gir de pàgina pels pròxims mesos que segur que seran de molta feina per la direcció esportiva.

ÚLTIMES NOTÍCIES