IniciNoticiesEsportsDurant el cap de setmana s’han aconseguit títols i podis en bitlles,...

Durant el cap de setmana s’han aconseguit títols i podis en bitlles, hoquei patins, taekwondo i patinatge dins l’esport torderenc

Aquest passat cap de setmana Hostalric va acollir la fase final de la copa generalitat. La penya del Bistec va finalitzar subcampió del torneig i el dissabte en Guiu Pla de l’equip infantil, es va proclamar campió del campionat de Catalunya Individual celebrat a Sant Just-Olius.

El torderenc Marçal Cuenca segueix escrivint pàgines d’història amb l’hoquei patins francès després de proclamar-se campió de la lliga de la categoria absoluta amb el Saint Omer. És la seva segona lliga. I els veterans del Club Patí Malgrat amb cinc torderencs a les seves files (Jordi López, Dani Tresserras, Jordi Esteve, Josep Riera i Rubén Leon) es van proclamar campions de la seva categoria en imposar-se als veterans del Barça.

I aquest cap de setmana es va celebrar l’OPEN de Barcelona de patinatge amb la participació de la secció de patinatge artístic del CPTordera i el Club Patinatge Artistic Tordera amb diferents podis en les seves categories.

L’equip de competició del TKD + Tordera Taekwondo ha participat al campionat de Catalunya infantil de poomsae. (Competició de tècnica de Taekwondo) L’Èric Padrós, va passar ronda i va disputar la final a 8, classificant a la 5a posició en la seva primera competició.

El conjunt estava format per Leire Porras, Izan Perellón, Arian López, Zayra Castaño, Paula Gómez i l’Hèctor Pavón

ÚLTIMES NOTÍCIES