IniciNoticiesCulturaEL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIUMENGE LA COMEDIA “EL MESSIES” AMB TONI...

EL TEATRE CLAVÉ PRESENTA AQUEST DIUMENGE LA COMEDIA “EL MESSIES” AMB TONI ALBÀ I FERMÍ FERNANDEZ.

La programació estable del teatre clavé ofereix aquest cap de setmana dues propostes. Divendres, 5 de març el cicle de cine-club ofereix la pel·lícula “El secreto de sus ojos” de Juan José Campanella. La historia, situada en 1999, és explicada en forma de record; el juny de 1974, un agent de la justícia federal, Benjamín Espósito , comença a investigar el crim de una noia jove , brutalment violada i assassinada dins de casa seva en un barri de Buenos Aires. La projecció serà divendres, a les 10 del vespre, al teatre clavé. Diumenge arriba un dels plats forts del cicle de teatre i dansa. Els actors Toni Albà i Fermí Fernandez interpretaran l’obra El messies de Patrick Barlow. Els dos actors clowns presenten una dissertació sobre la figura del messies, mitjançant les més imaginatives formules teatrals a través de l’humor del teatre absurd anglès. La història del Messies no canviarà gaire, però s’explicaran com mai ho hauríeu pogut imaginar. Així ho explicava l’actor Toni Albà, als micròfons de Ràdio Tordera.

Toni Alba explica que aquesta comèdia compta amb 3 actors a l’escenari i una multitud de personatges que apareixeran durant la funció.

La representació d’el Messies amb Toni Albà i Fermi Fernandez serà aquest diumenge, 7 de març, a les 7 de la tarda. Les entrades anticipades es poden reservar al teatre clavé o trucant al 93.765.05.72.

ÚLTIMES NOTÍCIES