IniciNoticiesEsportsEl Sant Andreu-Veterans CFTordera es proclama campió de lliga

El Sant Andreu-Veterans CFTordera es proclama campió de lliga

L’equip torderenc format per exjugadors de futbol en categories oficials ha estat el més regular del grup “A” de futbol d’empreses amb una derrota en 33 partits.

El dissabte per la tarda el municipal d’esports es va vestir de celebració gràcies al triomf del Sant Andreu-Veterans CFTordera. Una victòria per 3-0 contra el Bar Avenida que va proclamar campió de lliga del grup “A” de futbol d’empreses al conjunt groc i vermell. Amb un balanç de 33 partits disputats, 28 victòries, 4 empats i només una derrota, els separa 20 punts de diferència respecte al segon classificat. En David Rodriguez, entrenador del conjunt torderenc, explicava quin ha sigut el secret per aconseguir aquests resultats tant bons

David Rodríguez 1

L’equip ja es postulava com un dels candidats a sumar el títol des de l’inici de la temporada on els de Tordera van encarrilar 10 partits sense cap derrota en el primer tram de curs. Aquesta bona ratxa va fer que l’equip es poses les piles. Ho explica el seu entrenador.

David Rodríguez 2

Rodriguez compartia que amb la lliga ja guanyada ara l’equip s’ha proposat arribar als 100 punts en aquests 5 partits que queden per finalitzar la fase regular.

David Rodríguez 3

La lliga encara no ha finalitzat i el calendari s’allargarà fins a principi de juliol.

ÚLTIMES NOTÍCIES