IniciNoticiesEsportsEl CEEB Tordera prepara un nou estiu de casals i una jornada...

El CEEB Tordera prepara un nou estiu de casals i una jornada de portes obertes per aquest mes de juny

Les portes obertes del mes de juny i els casals d’estiu son inclosos dins del pla de creixement dels equips base de l’entitat. Un reclam per aconseguir nous jugadors/es de bàsquet.

Des de ja fa unes temporades, el CEEB Tordera organitza una doble proposta lúdica-esportiva pels mesos d’estiu.El Divercampus i el Tecnicamp. El primer és un casal d’estiu habitual que compagina activitats lúdiques i d’esbarjo amb sortides més adreçades a un públic no tant basquetbolista. El segon ja és més un campus de tecnificació adreçat a jugadors/es en actiu que volen perfeccionar el nivell de bàsquet que puguin tenir conjuntament amb convidats que també aniran passant pel pavelló dels Països Catalans. En Marc Muñoz, director esportiu del club torderenc explicava com va el ritme d’inscripcions.

Muñoz CEEB casals estiu 1

De moment son positives, sempre diem el mateix, la gent va a última hora i això ens dificulta a nivell d’estructura, a dia d’avui hi ha més jugadors/es de fora que de club.

El tecnicamp tornarà a comptar amb entrenadors i jugadors convidats d’arreu del món del bàsquet professional, que permet una millora directa per la tècnica de l’esport que practiquen.

Per a mes informació i inscripcions dels dos casals us podeu adreçar a les xarxes socials del club via facebook i instagram.

I a partir de demà dimecres 1 de juny fins al 22, el CEEB Tordera organitza entrenaments de portes obertes gratuïts dirigits a tothom que vulgui provar i endinsar-se en el món basquetbolista. Muñoz donava més detalls d’aquesta iniciativa.

Muñoz CEEB casals estiu 2

Qualsevol interessat es pot posar en contacte mitjançant xarxes socials per informar-se dels horaris dels entrenaments. Unes jornades que s’allargaran fins a l’últim dia de classe escolar i que també pretén poder donar el major d’oportunitats possibles als més joves del municipi.

ÚLTIMES NOTÍCIES