IniciNoticiesMedi ambientComença la Setmana de la Natura a Tordera amb un taller...

Comença la Setmana de la Natura a Tordera amb un taller de minibiblioteques

Entre el 30 de maig i fins al 4 de Juny s’han preparat un conjunt d’activitats lúdiques, xerrades i tallers que es desenvoluparan en diversos punts del municipi.

L’Ajuntament de Tordera, a través de l’àrea de Medi Ambient comença les activitats de la Setmana de la Natura que s’organitzaran al municipi fins al 4 de juny en el marc de la Setmana de la Natura que s’organitza arreu del territori.   

L’objectiu de les activitats programades per aquest any és difondre a la ciutadania com els coneixements sobre l’entorn, sobre les energies renovables i la reducció de residus ens ajuden a construir un món millor per viure a la vegada que contribuïm a la millora del nostre benestar, a la preservació del nostre planeta i a identificar aquelles accions que podem fer individualment per millorar globalment. Avui a les 17:30h es proposa un taller de minibiblioteques al parc de la sardana. Segons explica la regidora de Medi Ambient, Nàdio Cantero es muntaran 4 minibiblioteques amb l’ajuda del fuster torderenc Jordi Carbonell, per tal d’instal·lar-les a diferents parcs del municipi. L’entitat Vetus Liber de Tordera els cedirà els llibres per tal de donar el servei.

Nàdia taller minibiblioteques

De cara a demà es prepara una sortida guiada al Parc Forestal d’Agora Parc per parlar sobre la investigació d’incendis forestals. El torderenc Sergi Fontseca ens explicarà com els agents rurals investiguen aquest focs des del seu inici i com actuen per localitzar les proves que permetin saber quin ha estat l’origen de les flames. La sortida serà a les 17.30h al parc de la sardana i la tornada es preveu sobre les 19:00h. Les places son limitades i cal fer inscripció prèvia a la web tordera.cat

ÚLTIMES NOTÍCIES