IniciNoticiesEsportsEl CEEB Masculí i el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc tanquen...

El CEEB Masculí i el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc tanquen la temporada amb derrotes

En una última jornada de tancament per dos primers equips torderencs sense res en joc, cap dels dos conjunts han pogut acabar amb victòria el curs esportiu.

El sènior masculí del CEEB Tordera amb la permanència assegurada a la segona catalana, van caure de només dos punts, 71-73 contra “Europa International School of Barcelona. Els torderencs tanquen una bona temporada patint més del previst però consolidant el projecte masculí que des de la junta directiva del club torderenc van apostar novament des del curs passat. 

El sènior de l’Athletic Club Tordera Parc també es troba amb una situació similar. Amb els deures fets des de fa setmanes i arrossegant moltes baixes en aquest tram final, els blancs i vermells van acabar caient per 8-1 a la pista del Vilafant.

Del cap de setmana també destaquem que la torderenca Naiara Tarifa va aconseguir ahir al vespre l’ascens a la primera divisió de futbol femenina amb el Levante las Planas de Sant Joan Despi després de superar l’Espanyol per 3-0 i certificar així el títol de lliga.

El Sant Andreu-Veterans CFTordera es van proclamar campions del seu grup de futbol d’empreses després de superar el Bar Avenida per 3-0.

El grup xou del CPTordera segueix la seva “gira” de preparació de la temporada amb bona nota. En aquest cas van tornar a quedar campiones d’un trofeu de club disputat a Lliça.

I la patinadora torderenca del Club Patinatge Artístic Lloret Martina Martos es va proclamar campiona del campionat de Girona de patinatge celebrat a Peralada. Amb aquest resultat l’esportista ha aconseguit el bitllet pel campionat de Catalunya.

ÚLTIMES NOTÍCIES