IniciNoticiesSalutLa Corporació s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum

La Corporació s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum

Sota el lema “Viu sense fumar i comença a sumar”, es pretén sensibilitzar la població de la importància de gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus de tabac

La Corporació de Salut del Maresme i la Selva s’adhereix, un any més, a la Setmana Sense Fum. Aquesta XXIII edició se celebra del 25 al 31 de maig amb el lema “Viu sense fumar i comença a sumar”. L’objectiu d’aquesta campanya és sensibilitzar la població de la importància que té per a la salut no iniciar-se, abandonar el consum de tabac i poder gaudir d’un ambient lliure de fum i de residus del tabac.

L’ajuda personalitzada d’un professional de la salut pot incrementar les possibilitats d’èxit. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva recorda que a les seves àrees bàsiques de salut hi funcionen unitats que acompanyen les persones fumadores a abandonar l’hàbit. El director del CAP Tordera, Leonardo Heredia explica quines eines utilitzen en el suport a deixar l’hàbit del tabac.

Heredia Tabac

“Es fa una entrevista prèvia i motivadora i es fan un test per determinar la dependència de la persona”

La Setmana Sense Fum és una eina que ajuda a promoure conductes saludables tan a infants, adolescents com adults. La iniciativa és original de la Sociedad Española de Medicina Familiar y Comunitaria (semFYC) i CAMFiC a Catalunya, que s’integra dins el projecte SumaSalut.

ÚLTIMES NOTÍCIES