IniciNoticiesEntitatsTres atletes del Club Twirling Vila de Tordera viatjaran a la República...

Tres atletes del Club Twirling Vila de Tordera viatjaran a la República Txeca per competir a un Open Internacional

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista a la Miriam Aparició, presidenta del Club Twirling Vila de Tordera, i a la Clàudia Isern, atleta del club i actual campiona de Catalunya a la categoria infantil de tercera divisió. Tant presidenta com atleta, posen de manifest la importància de practicar esport.

Des del Club Twirling Vila de Tordera, valoren positivament els resultats obtinguts durant aquesta temporada, ja que han obtinguts bons resultats. Alhora, consideren que el més positiu ha estat la superació de les atletes.

D’altra banda, aquest dijous tres atletes del Club Twirling Vila Tordera, conjuntament amb la presidenta, viatjaran a la República Txeca per competir en un open internacional després de ser seleccionades per la Federació Catalana de Twirling. Ho detalla la mateixa presidenta.

Miriam Aparicio

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES