IniciNoticiesEsportsEl CFTordera i el CEEB Masculí continuaran una temporada més a segona...

El CFTordera i el CEEB Masculí continuaran una temporada més a segona catalana

Cap de setmana rodo pels primers equips torderencs, en un duel decisiu pels interessos de dos conjunts sènior, han fet els deures i han pogut segellar els seus objectius en aquesta jornada.

El CFTordera rebia la visita del Sant Feliu de Guíxols en el municipal d’esports. En un dels últims trens per tancar la permanència, els torderencs només depenien d’ells mateixos per aconseguir-ho. Gràcies un gol de “Pede” en els primers minuts de la segona part, els grocs i vermells van controlar la resta de minuts fins a deixar el definitiu 1-0. Una victòria que permet la salvació dels locals i el descens del Guíxols a tercera catalana. Marc Moles segon tècnic del CFTordera valorava la feina feta en una de les temporades més complexes que ell recorda.

Moles salvació CFTordera

En el Tordera li queden dos partits per tancar la fase regular, precisament contra el mateix rival, el “Coma-cros”.

Qui també ha pogut aconseguir la permanència de la categoria és el sènior masculí del CEEB Tordera. En un partit trepidant disputat en el pavelló dels Països Catalans ahir al migdia contra el CB CIC, els locals, havien de guanyar de més de 7 punts i van acabar guanyar de 9, (61-52). En Miquel Angel Grau és l’entrenador de l’equip.

Grau permanència CEEB

Amb aquesta carambola, els nois s’afegeixen també a l’objectiu de salvació que també va aconseguir el sènior femení de Copa Catalunya fa setmanes enrere.

Finalment el duel entre el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc i el Joves de Vidreres no es va disputar per falta d’efectius de l’equip torderenc.

Per altra banda, dels breus esportius del cap de setmana, destaquem la medalla bronze que va aconseguir la Miriam Fernàndez en el trofeu de combat olímpic absolut celebrat aquest passat cap de setmana a la Mar Bella de Barcelona. La Paula Gómez i la Yasmine Aharchaou van quedar-se a les portes de passar a rondes finals però sumen experiència i rodatge en competicions d’aquest tipus.

I la secció de patinatge artístic del CPTordera va aconseguir la primera posició en el trofeu Ausetà de Vic. El conjunt s’estrenava en aquest trofeu de club amb el repte de seguir sumant experiències i rodatge per de cara a les proves oficials. Una quinzena de noies formen part d’aquest equip. 

La Maria Romaguera, entrenador i portaveu de la secció de patinatge artístic valorava l’actuació de les campiones.

Des del Pa Tordera també informaven a través de xarxes socials que van ser presents amb tres patinadors, en un open modalitat lliure de nivell 11. I les patinadores torderenques que competien al campionat d’Espanya amb el Malgratenc van finalitzar la temporada amb una meritòria tretzena posició de 21 equips.

ÚLTIMES NOTÍCIES