IniciNoticiesCulturaEl Fòrum Teatre i Cultura porta al Teatre Clavé "Ñaque, o de...

El Fòrum Teatre i Cultura porta al Teatre Clavé “Ñaque, o de polls i actors” aquest cap de setmana del 21 i 22 de maig

Dirigida per en Pere Vendrell, compta amb la participació de 10 actors i actrius de l’entitat i es podrà veure en dues ocasions a la Sala gran del Teatre. La primera, el dissabte 21 de maig a les 20:00h i la segona, l’endemà diumenge 22 de maig a les 18:00h.

El Fòrum pel Teatre i la Cultura puja aquest cap de setmana al Teatre Clavé per representar l’obra ÑAQUE O DE POLLS I ACTORS.

L’obra explica les desventures, de Ríos i Solano, dos actors miserables de l’Espanya del segle XVII i que conformen un Ñaque, companyia teatral composada per només dos actors, dialoguen i conversen entre ells i amb el públic, amb l’espectador: la raó de ser del teatre. En fa cinc cèntims l’ajudant a la direcció, Helena Casadevall.

Obra forum

“El protagonistes son dos actors del segle XVII que expliquen les seves aventures i desventures”

Dirigida per en Pere Vendrell, compta amb la participació de 10 actors i actrius de l’entitat i es podrà veure en dues ocasions a la Sala gran del Teatre. La primera, el dissabte 21 de maig a les 20:00h i la segona, l’endemà diumenge 22 de maig a les 18:00h. Les entrades tenen un preu de 8€ i es poden adquirir a les taquilles del Teatre Clavé de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h i els dies de l’espectacle des d’una hora abans de l’inici de la funció. Per a reserves es pot trucar al telèfon 937650572.

ÚLTIMES NOTÍCIES