IniciNoticiesEducacióAlumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna realitzen una acció...

Alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna realitzen una acció als embornals del municipi de conscienciació mediambiental

Els alumnes recorden que tot allò que cau als embornals pot arribar al mar i de les conseqüències que vidres, plàstics, microplàstics i altres residus poden tenir en la salut d’animals i plantes i de retruc en la salut de les persones. 

On comença el mar? Als embornals de les clavegueres. A través d’aquests orificis, molts residus petits arriben al mar i provoquen tota mena d’efectes nocius en la flora i la fauna marina.

Els alumnes de 4t de primària de l’escola Vedruna han treballat el cicle natural i urbà de l’aigua i com a cloenda del projecte han decidit dut a terme una acció reivindicativa als embornals del municipi. 

Es tracta d’una iniciativa per conscienciar els ciutadans que tot allò que cau als embornals pot arribar al mar i de les conseqüències que vidres, plàstics, microplàstics i altres residus poden tenir en la salut d’animals i plantes i de retruc en la salut de les persones. 

Per tant, des de l’escola animen a la ciutadania ser més cívics i a no llençar res als embornals. Així mateix agraeixen el suport de l’Ajuntament en la realització de la planxa de ferro i a la brigada i la policia local per gestionar la logística de l’acció de pintura pels carrers del poble.

ÚLTIMES NOTÍCIES