IniciNoticiesSocietatCondemnat un home a 10 mesos de presó per agredir a...

Condemnat un home a 10 mesos de presó per agredir a agents de la Policia Local de Tordera el 2018

El sindicat de policies de Catalunya es fa ressò de la sentència d’un fets que van passat el 2018 durant un control de velocitat.

El Sindicat de Policies de Catalunya es fa ressò que el jutjat penal núm. 2 d’Arenys ha condemnat a un individu per un delicte d’atemptat i lesions a 10 mesos de presó per agredir a diversos companys de la Policia Local de Tordera quan realitzaven un control de velocitat a la zona.

Els fets es remunten a l’any 2018 quan un home va fer cas omís a les indicacions de diversos agents de la Policia Local de Tordera que estaven duent a terme les seves funcions.

L’acusat, que conduïa un vehicle d’alta gamma a gran velocitat, va voler evitar el control policial, i va efectuar maniobres esquives on dos agents van haver de saltar per evitar ser envestits.

L’home, ara ja condemnat, va baixar del vehicle encarant-se amb un dels agents, moment en què va ser detingut i lliurat a l’autoritat judicial.

Després d’anys d’instrucció, malgrat els esforços de la defensa del conductor, el Jutjat del Penal ha dictat sentència condemnatòria (10 mesos de presó), entenent els fets constitutius d’un delicte d’atemptat, obligant a l’acusat a indemnitzar al company pels danys soferts.

Si bé els danys van ser lleus, la condemna es va fonamentar en la gravetat dels fets i la intenció d’atemptar contra la figura d’un agent policial, tal com van defensar els serveis jurídics del sindicat de policies.

ÚLTIMES NOTÍCIES