Gastronomia de tardor i música és el que s’oferirà aquest 28 de novembre al Restaurant Can Nassos, que a part de donar a conèixer la cuina de tardor, dóna suport als joves de l’escola de música municipal de Pineda de Mar en motiu del seu primer concert fora del País, a Dinamarca.
Els 10 intèrprets formen part de l’Escola de Música de Pineda sota la direcció musical de Maria Núria Visiedo.
El menú de cuina de tardor consta d’aperitius a escollir entre “xarrup de bròquil amb ous de truita i oli fumat” o “Garota farcida i gratinada”
De primer plat elegir “Amanida tèbla de tardor” o “Caneló de cep i colomí”.
De segon “Filet de cérvol amb magranes i puré de boniato” o “Rogers amb verduretes i rossinyols”.
I de postres “Sorbet de mandarina” o “Lassanya de mel i mató” contant amb cafè, pa i minerals i cava de la casa (Mont-Ferrant Brut).
El sopar s’iniciarà a les 9 del vespre el dia 28 d’aquest mes. El preu per menú és de 50 euros i les places seran limitades i es podran reservar als telèfons següents: 93 764 00 27 o el 93 765 05 34.