IniciNoticiesEntitatsLa Colla de Diables de Tordera rep a nous membres juvenils arran...

La Colla de Diables de Tordera rep a nous membres juvenils arran del correfoc de primavera

L’espai dedicat a les entitats del municipi entrevista en Ferran Viñas, secretari de la Colla de Diables de Tordera per explicar en quina situació es troba l’entitat, i com estan organitzant els pròxims mesos.

Aquest any la Colla de Diables de Tordera engega les actuacions amb un gran optimisme, ja que estan rebent a un important nombre de nous diables i diablesses. Després del correfoc de primavera, celebrat el passat 8 d’abril, han rebut a un grup de joves entre els 16 i 19 anys. Així ens ho explicava en Ferran Viñas, secretari de l’entitat.

Tall de veu Ferran Diables

“Aquest any estem rebent molta joventut amb moltes ganes de cremar”

D’altra banda, la Colla de Diables ha avançat que preparen diferents actes pels pròxims mesos, però amb incertesa. Pel mes de maig esperen fer una sortida a Sant Boi de Llobregat i a la Roca del Vallès. Seguidament, al mes de juny, esperen poder participar en el correfoc de Sant Pere, i preveuen que pel mes de juliol seguiran amb les actuacions de malabars i tabals. No obstant això, reconeixen que esperen amb moltes ganes el correfoc de Sant Bartomeu per la Festa Major de Tordera.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina.

ÚLTIMES NOTÍCIES