IniciNoticiesEsportsEl CFTordera agafa oxigen per la permanència i l’Athletic Club Tordera Parc...

El CFTordera agafa oxigen per la permanència i l’Athletic Club Tordera Parc torna a sumar una victòria

Aquesta jornada esportiva ens ha deixat marcadors de tots els colors amb la principal victòria del CFTordera en el grup de permanència a segona catalana. Els torderencs rebien el Begur, un dels rivals que encara no havia perdut cap partit d’aquesta fase, uns grocs i vermells que de nou van tornar a veure porteria, van saber patir i van sumar tres punts vitals que els permet seguir depenent d’ells mateixos per salvar-se. Triomf al municipal per 3-1 amb gols de Mancheño, Gio Ferinu i Adrià Barceló.

Qui també va retrobar-se amb la victòria va ser el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc en aquesta jornada de la segona divisió catalana de futbol sala. Victòria per 4-1 contra el Palamós, rival directe de la classificació.

Qui ja ha acabat la temporada ha estat el primer equip del CPTordera de l’OK Lliga Plata Nord. Els torderencs han tancat el curs amb l’empat a 4 a la pista del Liceo “B”, en un xoc que cap dels dos equips s’hi jugava res. El CPTordera ha acabat cinquè de lliga firmant una de les millors últimes temporades dels darrers anys. El projecte començarà de nou amb diferents moviments a la plantilla per l’any que ve.

El sènior masculí del CEEB Tordera va sumar la seva segona derrota consecutiva al play-out de permanència. L’Europa International School of Barcelona va ser superior i va acabar sumant el triomf per un marcador ajustat de 73-64. Els nois entrenats per en Miquel Àngel Grau encara afrontaran un tercer partit seguir a domicili, començant ja aquesta setmana la segona volta de grup.

ÚLTIMES NOTÍCIES