IniciNoticiesEsportsAquest cap de setmana els primers equips de futbol i futbol sala...

Aquest cap de setmana els primers equips de futbol i futbol sala juguen a casa

Entrem a la recta final de la temporada amb diferents partits decisius per al futur de les diferents respectives competicions.

El sènior masculí del CEEB Tordera obrirà la tarda esportiva del dissabte a les 16:30h visitant la pista del “Europa International School of Barcelona”. Els torderencs buscaran un triomf en el play-off de permanència de segona catalana.

El CFTordera també immers en el play-off de permanència a segona catalana tornarà al municipal d’esports. Novament en un duel transcendental per als interessos torderencs, només els hi val la victòria contra el Begur dissabte a les 17:00h de la tarda. Una cita esportiva que podreu seguir en directe per Ràdio Tordera i el canal de Youtube.

A la mateixa hora, el Club Patí Tordera tancarà la temporada esportiva de l’OK lliga Plata Nord. Amb els deures fets intentaran acomiadar-se amb una victòria a la pista del filial del Liceo. Un enfrontament que també podreu seguir via ràdio i Youtube.

A les 19:00h de la tarda, el sènior de l’Athletic Club Tordera Parc buscarà els tres punts al pavelló dels Països Catalans contra un rival directe, el Caldes de Malavella “B” a la segona divisió catalana de futbol sala.

ÚLTIMES NOTÍCIES