IniciNoticiesCulturaS’obren les inscripcions del #casalartístic del Teatre Clavé

S’obren les inscripcions del #casalartístic del Teatre Clavé

Des de fa més de 10 anys, el Teatre Clavé aprofita els mesos d’estiu per organitzar el #casaltartistic. Aquest és un espai lúdico-formatiu en què es propicia que els participants tinguin un primer contacte amb el fet artístic d’una manera senzilla i propera. En aquest sentit, l’educació en el lleure es combina amb la música, la dansa, el teatre i les belles arts en una fórmula que afavoreix el desenvolupament de la creativitat i la imaginació. Ho explica la coordinadora del Casal Fany Masero.

Casal artístic

El #casalartístic s’adreça a infants de 3 a 14 anys (nascuts entre el 2018 i el 2008) i es durà a terme des del 27 de juny fins el 29 de juliol en torn de matí (de 8:45h a 13:00h). Com en les anteriors edicions, les activitats es realitzaran tant en espais interiors com exteriors del Teatre Clavé i estaran guiades per un equip format per monitors/es de lleure i professionals de les diferents disciplines artístiques.

Les inscripcions es poden formalitzar fins el 6 de juny al Teatre Clavé en horari de dilluns a divendres de 10:00h a 13:00h i de 17:00h a 20:00h o bé enviant per correu electrònic el formulari d’inscripció que es troba al web www.teatreclave.cat/casalartistic.

ÚLTIMES NOTÍCIES