IniciNoticiesPolíticaLa JNC Maresme celebra l’assemblea comarcal a Tordera

La JNC Maresme celebra l’assemblea comarcal a Tordera

Aquest dissabte 30 d’abril la JNC Maresme va celebrar l’assemblea mensual a Tordera. La reunió, celebrada a l’Antic Hospital de Pobres del poble, va comptar en una primera part d’anàlisi i debat entre els integrants. Una segona part va ser, com és habitual, de coneixença del municipi a més d’una encartellada.

Aquest mes d’abril, l’assemblea va aprovar les esmenes pel text difós per la Convenció Nacional que celebraran les joventuts a Riudoms el 14 i 15 de maig. Entre els punts, destaca la necessitat d’actuar davant les múltiples agressions de l’Estat Espanyol contra els drets humans dels ciutadans de Catalunya. El darrer cas és el CatalanGate, on el dret a la intimitat ha estat vulnerat. Per altra banda, també destaquen la necessitat de garantir a totes les comarques, inclosa la maresmenca, el dret d’avortament a totes les dones que així ho desitgin.

Així mateix, a l’assemblea d’aquest dissabte es va fer un balanç de la situació actual als municipis del Maresme i activar un seguit d’activitats i propostes per preparar les eleccions municipals de l’any 2023.

L’assemblea va comptar amb la inauguració de membres de Junts per Tordera entre els quals la diputada al Parlament de Catalunya i torderenca, Judith Toronjo. La diputada va explicar les propostes treballades i que es presentaran al Ple Monogràfic sobre la Joventut, dirigit per la torderenca de Junts per Catalunya. Algunes propostes de joventut ja es recullen i s’apliquen al pressupost del 2022. L’habitatge n’és protagonista. Ho detalla la diputada Judith Toronjo.

Judith Joventut

Finalment, els membres de la JNC Maresme van poder parlar amb alguns torderencs i torderenques, acompanyats de membres del govern de Junts, per conèixer els carrers i espais més emblemàtics de la vila.

ÚLTIMES NOTÍCIES