IniciNoticiesEducacióL’escola Vedruna Tordera participarà en les cantates de La Clika durant el...

L’escola Vedruna Tordera participarà en les cantates de La Clika durant el mes de maig

L’espai dedicat a les escoles i instituts de Tordera, coneix una setmana més quines són les novetats dels centres escolars del municipi la darrera setmana.

L’escola Vedruna Tordera participarà en la Clika entre el 4 de maig i el 10 de juny, un concert organitzat per les Cases de la Música on 10.000 alumnes i gairebé 300 escoles hi participaran. La Clika és un projecte que està destinat a potenciar la música de parla catalana. Els alumnes de 2n de primària de l’escola Vedruna Tordera participaran dins la cantata amb cançons que fan incisió en els valors universals com l’autoestima, les emocions, l’ecologisme, l’amistat o la igualtat de gènere.

Altrament, amb motiu de la diada de Sant Jordi, coneixem que han estat fent les escoles i instituts de Tordera durant la setmana. Els centres van organitzar un munt de tallers, actuacions, balls i concursos literaris per la mainada.

Si voleu escoltar el programa sencer, ho podeu fer els dimarts a dos quarts d’onze del matí al dial 107.1, o bé, trobareu el programa sencer a la web www.radiotordera.cat.

ÚLTIMES NOTÍCIES