IniciNoticiesEsportsEl quartet de xou júnior del PA Tordera campiones de Catalunya

El quartet de xou júnior del PA Tordera campiones de Catalunya

El quartet de xou júnior del Club Patinatge Artístic Tordera millora els seus resultats i puja a la primera posició del podi del Campionat de Catalunya. El conjunt format per la Laura Moreno, l’Anna Jové, l’Emi Cacace i l’Ariadny Lucha van posar en escena la coreografia inspirada amb les bruixes anomenada “Coven” i que el jurat les va fer sumar la medalla d’or. El president del PA Tordera Juan Carlos Herrero donava valor al fet que en aquesta categoria hi debutaven les quatre patinadores.

Herrero balanç PA Tordera 1

A més a més, s’afegeix el fet que és la primera vegada que l’entitat torderenca suma una medalla d’or en un campionat de Catalunya. Una posició que les reforça per seguir millorant i treballant la qualitat del disc que presentin a les competicions.

Herrero balanç PA Tordera 2

Per aquesta temporada, la federació espanyola de patinatge ha pres la decisió que no es celebri el campionat estatal fins el curs vinent per tant les torderenques ja han finalitzat les proves oficials. Tenen previst actuar en diferents trofeus per seguir perfeccionant aquest disc.

ÚLTIMES NOTÍCIES