IniciNoticiesSocietatComencen a circular el trens a la línia del Maresme després la...

Comencen a circular el trens a la línia del Maresme després la interrupció per una avaria d’aquest matí

La circulació de trens a les línies R1 i RG1, la línia del Maresme, comença a recuperar la circulació després d’haver estat interrompuda en tots dos sentits per la manca de subministrament elèctric.

Tècnics d’Adif segueixen treballant per acabar de resoldre aquesta avaria i recomanen fer servir altres mitjans de transports.

La companyia diu que el volum de passatgers que hi ha en aquesta hora punta -uns 15.000-, és massa gran per poder cobrir el servei amb transport alternatiu a tota la línia. Segons el portaveu de Renfe, Antonio Carmona, ha dit a Els matins de TV3 que s’han posat “alguns autobusos de forma puntual, però no són alternativa real”, com ara Mataró.

La circulació ha quedat interrompuda a les 6:15 del matí per una avaria que s’ha localitzat entre Vilassar i Sant Adrià del Besòs, segons informa Renfe.

A les 5:30, l’avaria que afecta el sistema d’electrificació, ha començat a provocar alteracions en la circulació de trens i a les 6:15 hores ha obligat a tallar la circulació en aquest trajecte. Finalment a les 10 del matí els trens han pogut començar a circular, encara que amb grans retards.

 Renfe ha reforçat la informació als viatgers a través de tots els seus canals de comunicació i atenció al client.  

ÚLTIMES NOTÍCIES