IniciNoticiesEntitatsL’associació Units per Mas Mora negocia, amb l’ajuntament, la recuperació del camp...

L’associació Units per Mas Mora negocia, amb l’ajuntament, la recuperació del camp de futbol

L’espai dedicat a les entitats de Tordera entrevista a la Lorena Jiménez, vocal d’esdeveniments culturals i festes de l’associació Units per Mas Mora, i al José María Barba, vocal de seguretat de l’entitat, per parlar-nos de totes les novetats respecte a la urbanització de Mas Mora.

Els membres de la junta han explicat que estan negociant amb l’ajuntament recuperar el camp de futbol antic. Des de l’ajuntament, estan treballant per millorar els accessos al terreny de joc, i per netejar les herbes de tot el camp. Així ens ho declarava en José María i la Lorena Jiménez, membres de la junta.

Tall Lorena i Jose Units per Mas Mora

Altrament, la junta d’Units per Mas Mora han comentat les diverses tasquen que desenvolupen al llarg de l’any, i han comunicat que estan treballant per organitzar una festa dedicada a la música dels anys vuitanta. Així mateix, l’equip està organitzant la Festa Major pel mes d’agost.

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina

ÚLTIMES NOTÍCIES