IniciNoticiesSocietat LA GUARDIA CIVIL INVESTIGA LA RELACIÓ ENTRE DUES MORTS A PENISCOLA...

LA GUARDIA CIVIL INVESTIGA LA RELACIÓ ENTRE DUES MORTS A PENISCOLA I LA DE SUSQUEDA, AQUESTA ÚLTIMA DEL 2001 ON ESTAVA INVOLUCRAT EL TORDERENC, MANUEL MORENO.

La Guàrdia Civil està investigant si la mort d’una dona al castell de Peníscola està relacionada amb el cadàver d’una altra dona trobat al pantà de Susqueda al setembre de 2001, assassinada pel seu marit, el torderenc, Manuel Moreno. Dissabte a la tarda, una persona va precipitar-se al buit des de la fortalesa del castell de Peníscola, segons va informar El Periódico Mediterráneo. La Guàrdia Civil sospita que aquesta mort podria estar relacionada amb el crim del pantà de Susqueda, ja que la persona morta està emparentada amb els protagonistes d’aquests fets.
El mes de setembre de 2001, la Guàrdia Civil va trobar al fons del pantà de Susqueda les restes de Paquita Martínez, de 52 anys. Pocs dies més tard, el seu company sentimental, el torderenc, Manuel Moreno, de 59 anys, va confessar-se autor de l’assassinat quan estava intern a l’hospital de Sabadell, on va ingressar després d’intentar suïcidar-se ingerint una gran quanitat de barbitúrics. Segons el seu relat, Moreno, va asfixiar amb dissolvent la seva companya sentimental i, un cop morta, la va introduir en una maleta doblada per la meitat. Després d’ingressar a la presó Model de Barcelona, Manuel Moreno es va acabar suïcidant pocs dies després. Tot i ser veí de Tordera, estava establert des de feia temps a Palafolls, on vivia amb la seva companya sentimental, treballadora de l’Ajuntament de Pineda de Mar des de feia 9 anys. Paquita Martínez desenvolupava al consistori tasques d’assessorament familiar.
La dona morta dissabte a la tarda a Castelló era parenta d’aquesta parella, per la qual cosa la Guàrdia Civil sospita que les dues morts poden tenir alguna relació.

ÚLTIMES NOTÍCIES