IniciNoticiesEntitatsEls Gegants de Tordera visita La Teranyina per explicar les últimes novetats...

Els Gegants de Tordera visita La Teranyina per explicar les últimes novetats de la XIV Fira del Món Geganter pel cap de setmana

Avui, l’espai dedicat a les entitats del municipi de Tordera, entrevista a l’Eva Serra i en Josep Serra, membres de la junta de la colla de Gegants de Tordera, amb motiu de la celebració de la Fira del Món Geganter.

Els Gegants de Tordera han estat els encarregats d’organitzar la catorzena edició de la Fira del Món Geganter, que se celebrarà aquest proper cap de setmana al Parc Prudenci Bertrana dins del marc de la Fira del Ram. D’altra banda, els membres de la junta ens han explicat la programació que han preparat per a aquest important retrobament entre geganters. Així ens ho explica l’Eva Serra, membre de la junta.

Eva Serra gegants

Alhora, des de la colla de Gegants de Tordera, han preparat un espectacle nocturn basat en la llegenda d’en Pere Botero. Però, abans, organitzaran un sopar popular darrere de l’Ajuntament. Ens ho explica el mateix Josep Serra, vicepresident dels Gegants de Tordera.

Josep Serra gegants

Si voleu escoltar l’entrevista completa, ho podeu fer dilluns a dos quarts d’onze del matí i a dos quarts de vuit del vespre al dial 107.1, o bé, la trobareu a la web www.radiotordera.cat en la secció Podcast destacats dins del programa La Teranyina

ÚLTIMES NOTÍCIES