LA PROGRAMACIÓ ESTABLE DE PRIMAVERA DEL TEATRE CLAVÉ, PRESENTA EL GAITER CARLOS NUÑEZ I LA PRODUCCIÓ DEL TEATRE NACIONAL DE CATALUNYA AMB “MARIA ROSA” D’ÀNGEL QUIMERA, COM A PLATS FORTS DE LA TEMPORADA.


El Teatre Clavé ha presentat la seva nova programació estable per aquesta primavera. La programació segueix en la línia d’oferir diversos espectacles de música, dansa, teatre i cinema on hi destaquen les actuacions del gaiter Carlos Nuñez i la producció del Teatre Nacional de Catalunya “Maria Rosa”, d’Àngel Guimerà, segons explica el director del Teatre Clavé, Josep Navarro.

En teatre, cal destacar “las memorias de Sarah Bernhardt”, amb charo lopez i Emilio guterrez. En el cicle de música popular i tradicional, a banda de Carlos Nuñez, també destaca l’esbart dansaire de Banyoles amb “dones d’aigua” i l’actuació de Quico el célio, el noi i el mut de ferreries
Igualment destaquen les novetats cinematogràfiques de temàtica social com les pel·lícules “Goodbye Lenin”, “Ser y tener” y “Te doy mis ojos” que es projectaran a les sessions de cine-club.

Finalment, dins el cicle de teatre familiar, la companyia ínfima la puça, presentarà l’espectacle “A-2”.
D’altra banda, s’estan ultimant els treballs per a portar a terme les diverses activitats de commemoració del cinquè aniversari de la Fundació Teatre Clavé, previst pel proper mes d’abril.

La nova programació del Teatre Clavé, que es portarà terme del 18 d’abril al 4 de juny, es complementa amb la realització de diverses exposicions i activitats puntuals.