Dimarts, 17 maig, 2022
IniciAppAprovada la darrera modificació de crèdit del 2021

Aprovada la darrera modificació de crèdit del 2021

El Ple de l’Ajuntament de Tordera ha aprovat una nova modificació de crèdit. Es tracta d’un tràmit que permetrà la compra de maquinària per municipalitzar el servei de neteja, així com finançar la compra del pavelló parroquial i la instal·lació de de plaques fotovoltaiques a la Biblioteca de Tordera.

La modificació és d’un total de 808.000€, finançat per baixes per anul·lació i romanent de tresoreria de les arques municipals. És pe això que des de la regidoria d’hisenda s’insisteix en què les accions que es duen a terme no tenen cap cost addicional. Explica l’objectiu de la modificació la regidora d’hisenda, Jennifer Jansa.

modificacio psc

Per part de la CUP, Oriol Serra es mostrava a favor de la municipalització del servei de neteja però considera que és més prioritari insistir en licitar el contracte de transport públic. Així presenta el vot contrari.

modificacio cup

Des de +Tordera valoren molt positivament municipalitzar el servei de neteja i l’adquisició del Pavelló Parroquial per acollir-se a subvencions que permetin millorar les instal·lacions. És un dels motius pel qual Xavier Pla presenta el vot favorable.

modificacio +tordera

Des de Ciutadans, Miriam Rocabruna defensa l’abstenció perquè troben a faltar la inversió en partides que també consideren prioritàries.

modificacio cs

Des d’En Comú Podem també es mostren en contra de la operació mobiliària del Pavelló Parroquial. Salvador Giralt presenta el vot en contra.

modificacio ecp

ERC+Gent de Tordera+Jovent Republicà coincideix amb la municipalització del servei de neteja però no es mostren d’acord amb la compra del Parroquial.

modificacio erc

Des del Govern, Junts per Tordera considera important recuperar la neteja viària així com la instal·lació de plaques solars. Sobre la compra del Parroquial, l’alcalde de Tordera Joan Carles Garcia defensa que és una operació que aporta un doble benefici pel poble.

modificacio junts

La modificació de crèdit va quedar aprovada i tanca, així, el pressupost de despeses de l’any 2021.

ÚLTIMES NOTÍCIES