204 NENS PARTICIPEN A PARTIR D’ AVUI AL CASAL D’ESTIU 2004 DE TORDERA.


Un total de 204 nens i nenes de Tordera, participaran a partir d’avui, en el casal d’estiu 2004. El Casal tindrà lloc de l’1 al 30 de juliol i del 2 al 6 d’agost a l’escola Ignasi Iglésias. L’horari del Casal serà de 9 del matí a 1 del migdia i de 4 a 8 de la tarda.

El regidor de joventut, Josep Llorens ha destacat el nombre d’inscrits en el casal d’enguany.

El casal d’estiu, s’ha convertit en els darrers anys en una activitat imprescindible a Tordera, davant la forta demanda dels pares, tal i com explica Josep Llorens.

El casal d’estiu de Tordera, està organitzat per la regidoria de joventut i compta amb la participació de diversos monitors de lleure, encarregats de preparar les activitats que realitzaran la mainada les properes setmanes.