IniciAppDarreres hores de les ajudes de 450€ per bars, restaurants, centres d'estètica...

Darreres hores de les ajudes de 450€ per bars, restaurants, centres d’estètica i centres d’activitats extraescolars afectats per les mesures de contenció de la COVID19

L’Ajuntament de Tordera posa a la disposició de bars, restaurants, centres d’estètica i centres d’activitats extraescolars, una ajuda de 450€ perquè puguin fer front a la reactivació del seu negoci després del tancament obligatori que es va dictar al mes d’octubre per part de la resolució de la Generalitat en matèria de contenció de la COVID19. 

L’atorgament d’aquestes ajudes directes és un dels acords establerts a la Comissió Covid19, formada pels grups municipals, durant la qual es va posar de manifest la necessitat d’atorgar ajudes directes a aquests sectors específics.

Les ajudes de 450€, amb càrrec al nou pressupost 2021, és una nova mesura de reactivació econòmica des de l’inici de la pandèmia. Escoltem la regidora de Promoció Econòmica, Nàdia Cantero.

ajudes 450 euros

Així, des de l’inici del confinament des de Promoció Econòmica s’ha treballat per donar suport i visibilitat a les empreses locals a través de la posada en marxa de microcrèdits a interès zero, plataformes de venta online com l’slowshopping, la creació d’un cens d’establiments amb venda a domicili, la creació del mercat del dimarts, l’exempció de pagament de les taxes d’escombraries, terrasses i mercats, la injecció directa de prop de 20.000€ a través de les campanyes de Xecs Regals o l’assessorament continuat i la formació online per a petites i mitjanes empreses. 

Les sol·licituds per demanar l’ajuda municipal de 450€ es poden fer via telemàtica fins avui dimecres 7 d’abril. Per a més informació, documentació i presentació de sol·licituds cal consultar les bases de la convocatòria a través de l’enllaç que trobareu a www.tordera.cat 

ÚLTIMES NOTÍCIES