Arriba una donació de sang amb cita prèvia


Aquest dijous hi ha una nova jornada de donació de sang a Tordera. El Banc de Sang i de Teixits de Catalunya convida a tothom a la biblioteca en horari de matí de 10:00h a 14:00h i de 17:00h a 21:00h durant la tarda. Degut a les mesures sanitàries establertes per la crisi, és imprescindible inscriure’s prèviament per demanar hora. D’aquesta forma es vol garantir una higiene absoluta i evitar aglomeracions. La tècnica de promoció del Banc de Sang, Alícia Martín, explica el funcionament.

banc sang 1

Per a fer-ho, els interessats s’han d’inscriure al web de donació de sang (https://donarsang.gencat.cat/ca/). Martín explica quin procés se seguirà un cop els usuaris arribin a donar sang.

banc sang 2

El Banc de Sang manté la campanya #donaelmillordetu per fer més visible la importància del donant de sang i especialment en situacions de crisi com la que hem viscut.