L’Ajuntament de Tordera proporcionarà espais públics per a ús escolar


El curs escolar 2020-2021 arrencarà el dilluns 14 de setembre amb l’objectiu principal de mantenir la presencialitat de les classes en els alumnes d’infantil i primària. Per a fer-ho, però, caldrà prendre mesures pautades com l’ús obligatori de la mascareta a partir dels 6 anys, la presa de temperatura abans d’entrar, el rentat de mans un mínim de cinc cops al dia i la ventilació freqüent de les aules i instal·lacions.

Des de Tordera, el mes de juliol es va treballar per un pla conjunt de reobertura dels centres educatius del municipi. Malgrat això, el regidor Pau Megias, lamenta que la informació que es rep vagi en diferents direccions i no siguin prou clares.  

preparacio curs escolar 1

Justament per això el regidor preveu mesures formatives per als mestres o educadors, amés de facilitar material per a la prevenció de la COVID-19. Ho explica el regidor Pau Megias.

preparacio curs escolar 2

És per això que, des de l’Ajuntament de Tordera es posa a disposició de les escoles espais municipals com parcs, pistes o poliesportius per tal que les escoles puguin fer-ho servir com a hora del pati o educació física.

preparació curs escolar 3

El curs escolar començarà de forma presencial aquest proper dilluns 14 de setembre.