LA CAIXA INFORMA QUE AVUI FINALITZA EL PERÍODE DE PRESENTACIÓ DE SOL·LICITUDS PER TOTES LES PERSONES EMPADRONADES A TORDERA QUE VULGUIN ADQUIRIR ALGUN PIS DE LLOGUER PER A JOVES I GENT GRAN QUE CONSTRUEIX L’ENTITAT FINANCERA AL NOSTRE MUNICIPI.


“La Caixa” informa que totes les persones empadronades a Tordera, tenen fins avui per presentar una sol·licitud per adquirir algun dels 54 habitatges de lloguer assequible per a joves i gent gran que construeix l’entitat financera, al nostre municipi. La directora comercial del projecte, Mireia Ferrer, recorda que a partir d’avui s’obrirà la promoció d’aquest pisos en altres pobles, en cas que no s’hagin rebut prou sol·licituds per part dels torderencs.

Els lloguers d’aquest pisos oscil·laran entre 105 i 240 euros mensuals i el contracte serà per a cinc anys. En el cas dels adjudicataris més grans de 65 anys, el contracte serà prorrogable a petició de l’arrendatari. Els impresos de sol·licitud estan disponibles a les oficines de “La Caixa” de Torder