El Club Futbol Tordera anuncia quan es celebrarà al festa de l’ascens a segona catalana


El passat 6 de juliol, el Club Futbol Tordera va anunciar a través d’Instagram i Twitter, que la celebració amb motiu de l’ascens a segona catalana es durà a terme el proper divendres 10 de juliol a dos quarts de vuit del vespre. L’escenari de la festa serà la plaça de l’església del municipi. Oriol vila, coordinador de l’entitat ens explica com es desenvoluparà l’esdeveniment.

Oriol vila 1

El conjunt torderenc es va proclamar campió de forma oficial el passat 27 de maig després que la Federació Catalana de Futbol donés per acabades les  competicions amateurs i base. Oriol vila, coordinador del club, ens parla de com afrontaran el repte de la permanència a segona catalana.

Oriol Vila 2

Ràdio Tordera, en concret l’equip d’esports de l’emissora, us mantindrà informats mitjançant una transmissió en directe del transcurs de la celebració.