El PA Tordera fa una donació especial solidària al CDAR


Durant aquests mesos d’epidèmia algunes entitats esportives han aportat el seu granet de sorra amb donacions i compra de material sanitari a diferents departaments municipals com serveis socials o la policia local. Des del Club Patinatge Artístic Tordera van fer saber a través de les seves xarxes socials, que el passat dimarts 12 de maig van realitzar un donatiu de productes d’alimentació al centre de distribució d’aliments “El Rebost de Tots” de Tordera amb la finalitat d’ajudar a aquelles persones del municipi que puguin necessitar-ho. Això ho van viure, ens ho explica el president de l’entitat Juan Carlos Herrero.

Herrero solidari 1

Aquest acte de solidaritat ha estat possible gràcies als aliments que l’entitat, per a la contribució solidària i altruista dels pares dels esportistes, s’ha anat recollint al llarg de l’any. Herrero compartia com sorgia la iniciativa.

Herrero solidari 2

En aquests temps de dificultat i complexitat, el PA Tordera ha volgut posar de manifest el seu caràcter solidari.