L’Hospital de Calella habilita l’Hotel Oasis Park per a malalts lleus de coronavirus


Seguint la petició del CatSalut, i en línia amb el que s’està fent a altres llocs de Catalunya, l’Ajuntament i la Corporació de Salut del Maresme i la Selva han buscat un hotel de la ciutat que pugui acollir persones amb sospita de tenir coronavirus o que tinguin la malaltia i que no els sigui possible fer el confinament a casa seva, o que no sigui necessari que la facin a l’hospital. La propietat de l’Hotel Oasis Park ha ofert les seves instal·lacions de forma desinteressada. La Corporació de Salut del Maresme i la Selva, de la qual en forma part l’Hospital de Sant Jaume de Calella, és l’encarregada d’habilitar les plantes que calguin per adaptar-les a aquest ús.

Aquesta és una mesura preventiva que han adoptat els responsables de salut del país per si en algun moment cal disposar d’espais habilitats. S’està fent a altres punts de Catalunya. Els pacients lleus que estan ocupant llits dels hospitals són traslladats a habitacions d’hotels medicalitzats per seguir guarint-se de la malaltia i així deixar lliures llits per a persones que necessiten hospitalització.