L’ÀREA DE PROMOCIÓ ECONÒMICA ORGANITZA UN TALLER D’INNOVACIÓ EN MÀRQUETING I VENDES ADREÇAT A EMPRESARIS INTERESSATS EN CONÈIXER NOUS MECANISMES DE PROMOCIÓ I VENDES.


L’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Tordera organitza el proper dia 31 de gener un taller d’Innovació en Màrqueting i Vendes. Aquest curs està adreçat principalment a gerents, directors i empresaris interessats en conèixer els mecanismes per gestionar la innovació en màrqueting i vendes, i poder integrar-los a la seva activitat empresarial.
El taller tindrà lloc al Teatre Clavé de 4 a 8 de la tarda i serà a càrrec dels tècnics del CIDEM del Departament de Treball i Indústria de la Generalitat de Catalunya.
Aquest taller serà intensiu i s’ha establert un programa de continguts: començarà a les 4 de la tarda i durant la primera hora es tractarà la innovació en màrqueting i vendes i els conceptes bàsics del màrqueting. De a dos quarts de 7 es tractaran les oportunitats d’innovació en màrqueting i vendes a partir de casos pràctics.
Seguidament hi haurà una pausa-cafè i el taller finalitzarà de 7 a 8 amb la posada en comú de les conclusions del taller.
Per a més informació i inscripcions podeu posar-vos en contacte amb l’Àrea de Promoció Econòmica o bé, trucant al telèfon 93.765.04.14.