Arriba aquest dissabte el carnestoltes de Tordera i diumenge al veïnat de Sant Pere


La regidoria de festes té preparada la nova edició de la rua de Carnestoltes de Tordera.

La rua sortirà a les 17:30h des de l’Avinguda Països Catalans i acabarà a la plaça de l’Església, on com cada any la Comissió de Festes oferirà una xocolatada per a tots els participants i es farà el lliurament de premis. La Regidoria de Festes destinarà més de 1000€ entre premis i ajuts.

Aquest any, i com a novetat, la festa continuarà fins la 1 de la matinada. La festa posterior al lliurament de premis serà a càrrec de l’empresa d’esdeveniments “Viva la pepa”, amb música, actuacions, concursos i foodtrucks. Ho explica el regidor de festes, Pau Megias.

Pau rua carnestoltes

Per altra banda,  l’Associació de Veïns de Sant Pere organitza el Carnestoltes al barri. Les inscripcions per participar-hi es podran fer a partir de les 10:00h del matí a la pista coberta, des d’on a les 11h sortirà la rua per diferents carrers del veïnat. En parla el president de l’associació, Bartolomé Guirao.

Guirao carnestoltes st pere

L’associació prepara diversos premis pels participants.