L’Ajuntament evacua els habitatges més propers a la llera del riu malgrat que a les últimes hores el cabal ha baixat


Davant la propera crescuda anunciada del cabal de la Tordera l’Ajuntament ha evacuat com a mesura preventiva les famílies dels habitatges situats al costat del Parc Prudenci Bertrana i els ubicats al camí del passeig fluvial més propers al riu, malgrat que el cabal del riu ha baixat al llarg de la darrera hora, tal i com ens ha explicat l’alcalde.

alcalde cabal riu nit

L’avís de crescuda del riu es produeix arran de la crescuda que s’ha detectat a les poblacions per on passa abans d’arribar a Tordera. D’aquesta manera la Policia Local també està advertint els veïns de les altres zones vulnerables de la crescuda del cabal del riu per si cal afrontar una eventual evacuació, i l’Ajuntament ha posat a disposició el pavelló municipal per a totes aquelles famílies que no tenen possibilitat de reallotjar-se aquesta nit. Tot i això l’alcalde ha recordat que la situació a Tordera no és la mateixa que a Hostalric o a Palafolls on s’ha desbordat el riu degut a que aquest no és tan profund com al seu pas per la nostra població.

alcalde cabal palafolls hostalric

Des de Ràdio Tordera seguirem atentament l’evolució del cabal del riu i del temporal d’aquesta nit, doncs es preveu que a partir de les 10 de la nit pugui començar a ploure intensament a la zona de Tordera, fet que podria produir una crescuda de les rieres però no tant del riu.