EL CASAL D’ESTIU MUNICIPAL ES TANCA AMB RESULTATS SATISFACTORIS I RECORDANT LA FIGURA DE XESCO BOIX.


Prop de 300 nens i nenes d’entre 3 i 12 anys van participar divendres passat al festival de cloenda del Casal d’Estiu Municipal que es va celebrar a la pista l’Amistat. El festival es va dedicar a la figura de Xesco Boix, commemorant així el 25è aniversari de la mort del cantautor infantil i posant el punt i final al treball que durant tot aquest mes els participants al Casal han fet sobre la figura de Boix.

El Casal d’Estiu, organitzat pel Casal de Joves i promogut per la regidoria de Joventut, ha rebut un balanç molt positiu, tant per part dels pares i mares dels participants com  de l’organització, que ha destacat la bona acollida i col·laboració a totes les activitats organitzades. De cara a l’any vinent i amb la voluntat de facilitar la conciliació laboral i familiar durant les vacances dels escolars, la regidoria està estudiant la possibilitat d’avançar l’inici del Casal, de manera que es els nens i nenes puguin començar al Casal tant aviat com acabin el curs escolar. 

Durant tot el mes de juliol, els participants al Casal d’Estiu han realitzat diferents activitats formatives i de lleure com ara tallers de reciclatge, música, teatre,  excursions, activitats esportives o sortides a la piscina. Tot i que la majoria de participants al Casal estaven inscrits únicament per al mes de juliol, una seixantena de nens i nenes seguiran fent activitat al Casal fins al 14 d’agost.