El primer equip de l’Associació del Rugbi La Tordera comença una nova temporada ben ambiciosa per l’entitat


Aquest passat cap de setmana el camp municipal d’esports 2 ja va acollir la primera jornada de lliga de la fase prèvia masculina grup “d” de rugbi. Des de l’associació del Rugbi La Tordera afronten aquest segon curs de competició amb el mateix repte que l’any passat, continuar consolidant el projecte rugbista a la zona i poder superar i millorar el nombre de victòries sumades per seguir acumulant experiència. Luciano Parodi entrenador del primer equip explicava que esperen un bon any per ells.

Luciano rugbi 1

Lluís Torrelles jugador del primer equip en declaracions a Ona Maresme recordava la filosofia que es segueix amb l’esport que practiquen i la procedència d’alguns jugadors/es dels diferents conjunts amb que compten.

Torrelles rugbi 2

Amb sis anys d’història del club, la massa social dels equips base no s’atura i tant els dilluns, dimecres com divendres realitzen els seus entrenaments amb el conveni de col·laboració amb el GEIEG de Girona.