Tordera ja té representants del pubillatge 2019


El nostre municipi ja sap qui serà la seva pubilla, el seu hereu, la seva pubilleta i el seu hereuet enguany. Els escollits es van donar a conèixer durant la festa major de Tordera. Ruth Maresme serà la pubilla, Iara Fernàndez primera dama, Pere Vendrell repeteix com hereu, Leira Lòpez la pubilleta i David Pinos l’hereuet. Així va ser el moment de la seva elecció.

pubillatge local 1

Un pubillatge marcat per la manca de candidats a hereu. Com escoltàvem, Pere Vendrell va acceptar repetir un any més en el càrrec. Malgrat això, durant l’acte de proclamació, va alertar que s’està perdent la tradició i va anunciar una comissió de pubillatge per treballar en reactivar aquest acte.

pubillatge local 2

La proclamació del pubillatge local va canviar d’ubicació. En els darrers anys s’havia celebrat a la plaça concòrdia i enguany l’escenari va ser la plaça de l’església. La pubilla sortint Judit Duran continuarà en el pubillatge en ser dama comarcal.