Avui s’estrena “Fórmula Tordera”, el nou programa estiuenc de la ràdio


Avui dilluns s’estrena el nou programa d’entreteniment a Ràdio Tordera que substituirà la franja horària que ocupava l’Ona Maresme. Durant tot aquest Agost, de 15:00 a 17:00 de la tarda arriba “Fórmula Tordera”, amb Marc Muñoz al capdavant.

Aquest serà un programa encarat en l’àmbit local. Un magazine musical que comptarà amb píndoles d’opinió d’actualitat, informació torderenca, amb una gran referència a la festa major d’enguany i, sobretot, aquest serà un espai de participació. Marc Muñoz explica les temàtiques del programa.

formula tordera 1

Cada setmana, “Fórmula Tordera” tindrà oberta una llista musical amb novetats de tots els estils  i entrades i sortides cada setmana. Així doncs, aquesta s’actualitzarà a través de la participació de l’audiència que es pot fer a través del link que es pot trobar a les xarxes socials de Ràdio Tordera: Facebook, Instagram i Twitter. Ho explicava el mateix Marc Muñoz.

formula tordera 2

El programa s’estrena avui dilluns 5 i s’allargarà fins el proper divendres 30 d’Agost.