L’Associació de Rugby La Tordera tanca amb bones sensacions la temporada 2018-2019


Un any més arribats als mesos d’estiu, que coincideixen amb l’aturada de les competicions, fem balanç de l’últim curs esportiu amb les diferents entitats esportives del nostre poble. Avui és torn per l’Associació de Rugby la Tordera. L’equip d’esports de Ràdio Tordera s’ha posat en contacte amb la direcció esportiva de l’entitat torderenca quan fa aproximadament un mes del final dels entrenaments i competició.  Des del club groc-i-vermell valoren en línies generals positivament el passat curs esportiu, malgrat aquestes sensacions, cal dir que han tancat l’any amb un regust agredolç, Luciano Parodi entrenador i directiu de l’entitat ens detalla el balanç de la temporada.

parodi 1

Quan fa menys d’un mes del final del curs 18-19, la direcció del club ja està pensant en el proper any, i s’ha marcat uns objectius a nivell d’entitat, Parodi ens els detalla.

parodi 2

L’entitat ha informat de la convocatòria d’una assemblea general de socis de cara a finals de juliol. Properament coneixerem l’ordre del dia i el balanç de l’assemblea, quan el club groc-i-vermell concreti la data i hora de convocatòria.