La parròquia de Tordera prepara el gruix d’activitats de la setmana santa


La Parròquia de Tordera va començar diumenge de rams les principals activitats per Setmana Santa. Dijous Sant, a dos quarts de 9 del vespre començarà la celebració del Sant Sopar a la parròquia. El gruix de les activitats seran per Divendres Sant, a les 11 del matí hi haurà el Via Crucis a l’interior de l’església. A les 6 de la tarda la celebració de la Passió del Senyor. Finalment, a les 9 del vespre es farà la processó del silenci per diversos carrers del poble. La sortida serà des de la Plaça de l’Església i recorrerà diversos carrers del centre vila. Els impulsors de la processó feien la setmana passada una crida a la participació i la col·laboració en portar els passos. Escoltem a la Luisa.

crida passos

Dissabte Sant, a les 9 de la nit es farà la vetlla Pascual. Ho explica el rector Salvador Juanola.

rector setmana santa

 Finalment, diumenge de pasqua, a dos quarts de 10 matí a sant Pere i a les 11:00h a l’església de Sant Esteve, hi haurà missa solemne.