Quatre atletes torderenques participen a una de les proves del campionat espanyol de Twirling amb el Club Twirling Catalunya


Aquest passat cap de setmana la localitat de Platja d’Aro va ser l’escenari de la primera prova puntual del campionat espanyol de Twirling. En aquesta competició, per primera vegada a la seva història, el Club Twirling Vila de Tordera va ser-hi present amb la participació de quatre atletes torderenques que van presentar-hi diferents exercicis puntuables, representat el Club Twirling Catalunya. Miriam Aparicio entrenadora i coordinadora de l’entitat torderenca ens feia balanç de com havia anat aquesta prova esportiva.

Aparicio twirling esp 1

Aparicio ens feia una comparativa d’exigència entre una competició catalana i una altre espanyola.

Aparicio twirling esp 2

Pel cap de setmana 23 i 24 de març, la ciutat de Mataró acollirà la propera prova esportiva estatal on el Club Twirling Vila de Tordera participarà amb la categoria de parelles Marina i Xiomara i també la modalitat artística.