El CEO de la Fundació Maresme estudia seguir creixent


El CEO de la Fundació Maresme, un organisme que dona feina a persones amb discapacitat intel·lectual,  estudia expandir la seva activitat a més àrees de treball. En el marc del Pla Estratègic 2022 la Fundació Maresme pretén parar atenció a les necessitats en diverses àrees econòmiques que puguin ser rendible i que, per tant, puguin generar llocs de treball als nois i noies amb discapacitat. Segons ha explicat la directora gerent del CEO de la Fundació Maresme, Carme Martí, la voluntat és seguir creixent sota els paràmetres de la sostenibilitat econòmica i mantenint la missió del projecte que és generar més ocupació per a les persones amb discapacitat intel·lectual. Són declaracions de Mataró Ràdio.

CEO 1

Perseverança, compromís i sobretot creure’s el projecte. Són les claus que apunta Carme Martí com a punt de partida per l’èxit del CEO del Maresme.

CEO 2

Un èxit que els ha fet mereixedors recentment del premi FAGEM 2018 a la millor trajectòria empresarial, en el marc de la 11ª Nit de l’Empresariat del Maresme. Amb més de 30 anys de trajectòria el CEO del Maresme dona feina a unes 270 persones, el 75 per cent d’elles amb discapacitat intel·lectual. En aquestes tres dècades ha anat ampliant amb gran èxit les seves àrees de treball i a dia d’avui compta amb àmbits tan diversos com la jardineria, els manipulats, la neteja, la recollida selectiva de residus, entre d’altres.
Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web està definida com a "permet galetes" per poder oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració de galetes o bé cliques a "Acceptar" entendrem que hi estàs d'acord.

Tanca