Tordera arranja 19 camins per evitar incendis


L’ajuntament de Tordera ha realitzat durant aquest estiu millores en 19 camins del municipi per tal de reduir el risc d’incendis. Aquests 19 camins que han estat arranjats representen un terç dels camins que es poden trobar al nostre municipi. El regidor de pagesia i d’obres i serveis a l’ajuntament de Tordera, Carles Aulet, explicava als micròfons de Ràdio Tordera quines han estat les millores realitzades.

camins 1

Un dels problemes més habituals eren les pluges,  ja que aquestes provocaven que els camins quedessin en mal estat, per això a rutes com la de Blanes – Mas Mora han passat a comptar amb una part del recorregut asfaltat. Escoltem Carles Aulet.

Camins 2

Aquestes mesures no només permetran prevenir incendis si no que també facilitaran l’accés als ciutadans als diferents camins de Tordera. Aquest estiu el nostre municipi no ha patit cap foc.