Alumnes de l’Institut Serrallarga de Blanes col·laboren novament amb l’Escola La Roureda de Tordera


Un any més, l’Institut Serrallarga de Blanes ha fet un projecte en comú amb l’Escola La Roureda de Tordera per contribuir a fer més atractiva l’escola ubicada en el veïnat de Sant Pere. L’alumnat de 3r d’ESO de l’Institut Serrallarga de Blanes, han pintat i restaurat murals per l’escola. Aquest alumnes són estudiants d’un crèdit de síntesi i ja és el tercer que col·laboren en aquesta iniciativa. Així ho explica Anna González coordinadora de l’Institut Serrallarga.

murals roureda 1

Per part de l’Escola La Roureda, han participat 132 alumnes de sisè qui han apadrinat i ajudat en les tasques realitzades. La mestre de la Roureda, Laura Basart explica que s’ha pintat una obra de Van Gogh, atès que durant l’any s’ha estudiat aquest artista holandes.

murals roureda 2

La voluntat de les dues parts és continuar la col·laboració en properes edicions.